Priser

Spørg gerne hvad det koster – men spørg især hvorfor det koster !

Priser hos dyrlæger er meget forskellige, og afspejler hvor forskelligt opgaverne bliver løst (altså den faglige kvalitet, som opnås via løbende efteruddannelse og tillært erfaring), men også de reelle udgifter (lønninger, udstyr, husleje, forsikring mm). Det afhænger altså af, hvad det koster at drive det enkelte firma (eks. lille klinik, stor klinik eller måske hospital).

Men kan du som kunde ikke være lige glad med det? - jo, hvis du som udgangspunkt ikke har nogle krav til kvalitet, faglig kunnen, faciliteter, godkendelser eller lignende.

Alle dyrlæger er basis-uddannet til at varetage de basale ting, som dit dyr måtte have brug for, men der ud over er der ingen - absolut ingen - krav til drift af dyrlægeforretning. Forskellen på indholdet  i ydelsen, og dermed prisen,  er derfor ofte vidt forskellige.

Så spørg gerne din dyrlæge hvad det koster - men spørg især indtil hvorfor det koster!

Prisen er det du betaler, værdien er det du får.

I menuen i venstre side kan du finde priseksempler på nogen af vores standard ydelser, både på smådyr og heste. Priserne er baseret på 1/1-2021 og der tages højde for prisstigninger.

AKUTTE PATIENTER:

Akutte patienter er patienter der skal tilses samme dag.

Patienter der ringes ind efter kl. 9.00 om morgenen og indtil kl. 16.00 pålægges et tillæg til konsultationshonoraret på 25%

Patienter der ringes ind efter kl. 16.00 pålægges vagttakst (100%).

Patienter der ringes ind efter kl. 16.30 henvises direkte til vagthavende dyrlæge