Indlæggelsesformular ved bedøvelse

INDLÆGGELSESFORMULAR

 

Journal nr:                 Patientens navn:                          Ejers navn:                

 

Da dit kæledyr i dag skal bedøves og evt. opereres, vil vi være glade for, om du vil bruge 5 min på at udfylde denne formular. Det giver os mulighed for at behandle og varetage dit kæledyr bedst muligt.

Vi anbefaler alle vores patienter der skal bedøves, at få udtaget en blodprøve inden bedøvelsen til undersøgelse for skjulte tilstande, der kan øge risikoen for patienten under bedøvelsen (ex. nedsat nyre- eller leverfunktion og blodmangel). På den måde kan vi sikre dit kæledyr bedst muligt.

Prisen for en sådan blodprøve er 460,- + moms (normal pris: 565,50 + moms)

Hvis dit kæledyr er i bedøvelse af anden årsag, tilbyder vi at tandrense til reduceret pris: ,- + moms (hund: 623,75 + moms, kat: 374,25 + moms, normal pris ca. 1400,- + moms)

Vi kan nu tilbyde laserbehandling af operationssåret efter operationen. Laserbehandling øger helingsevnen og nedsætter smertepåvirkningen, og mindsker dermed ubehag for patienten samt risikoen for at dyret vil slikke i operationssåret. En behandling af såret i forbindelse med operation koster 92,50,- + moms. I forbindelse med fjernelse af mulig cancer anbefales ikke laserbehandling.

Hvis vi vurderer, at dit kæledyr kan have gavn af yderligere behandling end den aftalte, vil vi kontakte dig inden behandlingen foretages. Vi har derfor brug for et kontakttelefonnummer, hvor vi kan kontakte dig i løbet af dagen.

Når dit kæledyr er vågent efter bedøvelsen og klar til hjemsendelse ringer vi til dig.

Vi forventer at afregne i forbindelse med hjemsendelsen, hvis ikke andet på forhånd er aftalt.

Sæt kryds hvis du ønsker følgende tillægsydelser:

 

 

Blodprøve inden bedøvelse:

 

 

Tandrens, tillæg til anden behandling

 

 

Laserbehandling af operationssår

 

 

 

Særlig information til den behandlende dyrlæge:

 

 

Ejers kontakttelefon nr:

 

Ejers email:

 

Ejers underskrift og dato: