Odsherreds Dyrehospital´s 50 Års Jubilæum

Kom til Åbent Hus lørdag den 25. maj 2019
Odsherreds Dyrehospital fylder 50 år, og det synes vi skal fejres. Mange mennesker og dyr har været igennem Dyrehospitalet de sidste 50 år, og udviklingen har været stor. For 50 år startede Dyrehospitalet i en garage til en tidligere assistentbolig, og idag har vi et stort moderne dyrehospital samt datterklinik i Nykøbing Sj.
Der vil være både faglige foredrag og interessante opvisninger:

Alle er velkomne.

Til foredragene indenfor er der begrænsede antal pladser, der er derfor muligt at reservere en plads til de 40 første ved at skrive en mail til vibeke@odsherreds-dyrehospital.dk eller ringe til os på tlf: 59650015

Kæledyrsfotografering

Du kan også få dit kæledyr fotograferet af professionel fotograf Lone Brodersen.

Prisen for fotografering inkl. 1 digitalt billede er 150,- kr. eller 350,- for 3 digitale billeder. Bookning af tid kan ske på tlf: 59650015 eller på mail til vibeke@odsherreds-dyrehospital.dk

Du kan læse hele historien om Odsherreds Dyrehospital igennem de sidste 50 år her.