Nykøbing Dyreklinik

Siden 2008 har vi undersøgt, diagnosticeret og behandlet smådyr i vores dyreklinik.

Alle mindre husdyr er velkomne i vores klinik. I vil altid blive varmt modtaget af vores dygtige og erfarne personale.

Vi behandler hovedsageligt hunde, katte, fugle, gnavere og krybdyr. Er du i tvivl om, hvorvidt dit dyr passer ind i vores regi, er du meget velkommen til at kontakte os. I fællesskab finder vi frem til, hvorvidt vi har den rette kompetence til at behandle dit eller dine dyr.

Samarbejde med Odsherreds Dyrehospital

Vores dyreklinik samarbejder med Odsherreds Dyrehospital i Asnæs. I visse tilfælde, som eksempelvis med intensive medicinske patienter, samt ved specielle undersøgelser, henviser vi altid til vores dygtige kolleger i Asnæs.

Salg af dyrefoder

Vi vejleder indenfor god ernæring til mindre husdyr, samt sælger ernæringsprodukter, som vi kan stå inde for. Af de mærker som vi forhandler, skal nævnes: VetPro, Royal Canin samt petcare.

Personale på Nykøbing Dyreklinik

Den daglige leder af klinikken er Dyrlæge Marianne Herbæk. Sammen med vores fast tilknyttede veterinærsygeplejersker og klinikassistenter, samt smådyrsdyrlæger fra Odsherred Dyrehospital, tilbyder hun behandling af smådyr i hele Vestsjælland.
Nykøbing Dyreklinik
Ring til os - Tlf: 59329009