Nykøbing Dyreklinik

Nykøbing Dyreklinik
Siden 2008 har vi undersøgt, diagnosticeret og behandlet smådyr i vores dyreklinik.
 
Alle mindre husdyr er velkomne i vores klinik. I vil altid blive varmt modtaget af vores dygtige og erfarne personale.
 
Vi behandler hovedsageligt hunde, katte, fugle, gnavere og krybdyr. Er du i tvivl om, hvorvidt dit dyr passer ind i vores regi, er du meget velkommen til at kontakte os. I fællesskab finder vi frem til, hvorvidt vi har den rette kompetence til at behandle dit eller dine dyr. 

Samarbejde med Odsherreds Dyrehospital

Vores dyreklinik samarbejder med Odsherreds Dyrehospital i Asnæs. I visse tilfælde, som eksempelvis med intensive medicinske patienter, samt ved specielle undersøgelser, henviser vi altid til vores dygtige kolleger i Asnæs.
 

Salg af dyrefoder

Vi vejleder indenfor god ernæring til mindre husdyr, samt sælger ernæringsprodukter, som vi kan stå inde for. Af de mærker som vi forhandler, skal nævnes: VetPro, Royal Canin samt petcare.

Personale på Nykøbing Dyreklinik


Den daglige bestyrer af klinikken er Veterinærsygeplejerske Susanne Larsen. Sammen med vores fast tilknyttede dyrlæger, veterinærsygeplejersker og klinikassistenter, tilbyder vi både medicinsk og kirurgisk behandling af hunde, katte og smådyr. Dyrlægerne arbejder både på Nykøbing Dyreklinik og Odsherreds Dyrehospital, og det er muligt at bestille tid hos en specifik dyrlæge, hvis der ikke er tale om akutte besøg.
Nykøbing Dyreklinik
Ring til os - Tlf: 59329009